Rolluiken, veiligheid, energiebesparing en comfort

Uw huis is de plaats waar u zich veilig wilt voelen. Een rolluik zorgt voor deze veiligheid en houdt ongenode gasten buiten. Tevens biedt een rolluik u comfort tegen zon en hitte in de zomer en zorgt voor een aangename koelte in uw woning. Tijdens de winter zorgen rolluiken voor een uitstekende extra thermische isolatie. U bespaart dus een aanzien bedrag op uw energiekosten. Ook hebben onze rolluiken een goede geluidsisolerende werking en zijn esthetisch een verfraaiing voor uw huis, kantoor of winkel.

Wij leveren topkwaleit rolluiken van Nederlandse bodem. Alluma® rolluiken staan voor kwaliteit en innovatie tegen scherpe prijzen en voldoet aan alle in Europa gestelde normen aangaande de kwaliteit van de gebruikte materialen, de maattolerantie en de toegepaste mechanische en electrische componenten.

Een veilig gevoel
Met rolluiken van Alluma® kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk.

Voor jaren plezier
De lamellen van Alluma® zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk.

In harmonie met uw huis
De rolluiken zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in 13 kleuren. Alle worden op maat gemaakt. Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.Volop keuze voor woning, winkel- en kantoorpanden

Leverbaar in vele kleuren, soorten en maten, voor bestaande panden en nieuwbouw. Bij alle rolluiken zijn verschillende typen bediening als optie mogelijk. Zoals: handbediening, elektrisch en elektrisch met afstandsbediening. Ook gebruiken wij diverse veiligheidssystemen.

De rolluiken zijn tevens leverbaar voor extra grote oppervlakken, ook voor winkel- en kantoorpanden. De rolluikprofielen zijn gemaakt van 100% aluminium.
Bedieningscomfort voor uw rolluiken

Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor doet dan het werk. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy afstandsbediening bestuurt u één of meerdere rolluiken, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Garantie op rolluiken en bediening

Alluma® geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar.Screens

De Alluma® screens bestaan uit vlakhangende zonwering voor het raam. De warmte wordt buiten gehouden. Het zicht naar buiten blijft behouden en overdag zijn de screens inkijkwerend. Leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsing van het screen, smaak en andere variabelen zijn bepalend voor het type bak.

Standaard screens, windvaste screen, verduisteringscreen of het Ritz screen, een volledig windvast systeem. Het grote voordeel ten opzichte van bestaande screens is, dat het doek over de gehele hoogte geritst is in de geleiders.

Bedieningscomfort voor uw screens

Steeds meer mensen bedienen hun screens elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte elektromotor doet dan het werk. De afstandsbedieningen zijn ideaal om uw screens op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Voor meer informatie neem contact op met een van onze medewerkers