Reacties van onze klanten

AA-Kozijnen
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Reacties
Plaats hier geheel vrijblijvend uw reactie over AA-Kozijnen. Wij willen graag uw mening horen over ons en onze producten en willen daardoor wanneer nodig onze producten en service als mogelijk verbeteren...

Dank u,

Directie en medewerkers
AA-Kozijnen


Frank van Helvoirt
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Reactie
Het is een mooie site geworden


Fam Brekelmans
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Reactie
mooie site geworden. Bedankt voor de mooie kozijnen en goede service. Volgend jaar nemen we zeker weer contact op voor de rest van het huis!


W Van Viegen
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Reactie Op Plaatsing
Enige tijd geleden het hele huis voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken.
Prijs en vakmanschap was goed.


Jos De Bilde
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Tevreden Klant
We hebben een tweetal kozijnen laten vervangen door AA-kozijnen. Ben bijzonder tevreden over het advies, de prijsstelling en de uitvoering.
Een deel van de afwerking heb ik zelf voor mijn rekening genomen, hierbij ben ik ook goed geholpen met advies hierover.


Hakan
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Perfecr
Mooie site geworden...

wij hebben in maart 2010 alle houten kozijnen boven en beneden vervangen door nieuwe kunsstof kozijnen, de bovenste verdieping met draaikiepramen. Het is ons uitstekend bevallen, de afspraken zijn goed en perfect nageleeft.
Perfecte kwaliteit en betaalbaar. Wederom een succes!!

hakan


Jeroen Van De Sande
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Gevelrenovatie
Mooie site geworden.
Erg tevreden over AA kozijnen en over de kwaliteit van de kozijnen.
De monteurs ook echte vakmensen.
Als ik ooit nog kozijnen moet laten vervangen laat ik het weer door AA kozijnen doen.

Groeten Jeroen


F,V.Nieuwenhuizen
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Nieuwe Site A.A. Kozijnen
gefeliciteerd met jullie mooie site. Dit jaar hebben wij de gehele voorkant van ons huis-8 ramen en 1 voordeur-laten vervangen door AA kunststof kozijnen en kunststof voordeur. Wij zijn zeer tevreden over de kozijnen en voordeur. De deskundigheid van de medewerkers en en de directie van A.A. kozijnen vonden wij hartverwarmend. De prijsstelling van de kozijnen, was ook voor ons zeer aantrekkelijk te noemen. Kortom,ik kan A.A.kozijnen bij een ieder aanbevelen. Ga zo voort. Fam. van Nieuwenhuizen.


V Adam
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Levering
vorig jaar voor mijn zwager kozijnen besteld prima tevreden en een zeer goede service ik vertel de naam aa kozijnen aan iedereen door die kozijnen wilt hebben


J. De Jonge
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Onze Nieuwe Kozijnen
We hebben het mooiste huis in de buurt, de kozijnen zijn geweldig, de horren ideaal met onze kleine en de prijsstelling was super! We hadden meer dan 10 offertes laten maken voordat we bij AA-kozijnen terecht kwamen, nu hebben we betere en mooiere kozijnen voor minder geld dan bij al die offertes. Zeker een aanrader!


J.E. Hoebergen
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Reactie Kozijnen
Samen met mijn buurman heb ik alle kozijnen van onze tweekapper laten vernieuwen. Ook een nieuwe schuifpui naar de tuin is door AA-kozijnen
geplaatst. Alle werkzaamheden zijn geheel naar tevredenheid, door prima
vaklui van AA-kozijnen, uitgevoerd. We genieten van deze belangrijke verbetering aan ons huis en last but not least: over de prijs en de kwaliteit
zijn wij ook zeer tevreden.
J. H. Rosmalen.


Id Ali
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Kozijnen
Wij hebben het hele huis vervangen met nieuwe kozijnen en we zijn er SUPER tevreden over. Service en afwerking ook helemaal perfect. Ze denken ook met je mee en dat vond ik heel prettig. Dus zeker een aanrader.


Hannie Tak
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Totale Gevelrenovatie
Via de buurman ben ik met AA Kozijnen in contact gekomen. Zowel de prijstelling voor een complete gevelrenovatie als de professionele aanpak van de offerte spraken enorm aan. En dan begint het werk. We hebben vreselijk gelachen om het uitvoerende personeel, maar belangrijker was dat ze nergens te beroerd voor zijn, altijd meedenken en van koffie met wat lekkers houden. En is de nood aan de man: dan komen ze in het weekend ook nog. Ongeacht het weer!
Kortom: een organisatie die zijn sporen meer dan heeft verdiend.


Enneke En Rick
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Kozijnen
Dit bedrijf heeft bij ons de kozijnen vernieuwd, nieuwe voordeur geplaatst en dakkapel gerenoveerd. We zijn erg blij met het resultaat maar vooral de MANIER waarop deze mannen werken!! Ze zijn ontzettend beleefd, werken erg netje en laten alles ook netjes achter Ook wordt er meegedacht in het uiteindelijke reultaat. Jarek en personeel bedankt en we nemen zeker contact op met jullie voor het tweede gedeelte van ons huis!!

Groetjes


Merel
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Nieuw Raam
Mei 2011

In een paar uur tijd ondanks wat onverwachte gebreken aan het oude kozijn toch in no-time een nieuw kozijn geplaatst! Voor elk probleem weten de 'werkmannen' een oplossing :-D


Eric De Jonge
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Vandaag Kozijnen Geplaatst
Vandaag zijn bij ons 8 kozijnen geplaatst die de bestaande oude schuiframen vervangen. Zeer mooie kwaliteit kozijnen met idem uiterlijk. Ze zijn allemaal in 1 dag geplaatst door 3 zeer hardwerkende mannen, die amper tijd nemen om even te eten. Tevens buiten helemaal afgewerkt en waar nodig professioneel bijgesmeerd. Ze hebben ook alle zooi perfect opgeruimd, kortom een zeer tevreen klant!


Floran Zwegers
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Kunstof Kozijnen
Wij hebben net kunstof kozijnen laten plaatsen in ons nieuw te bouwen huis.
De service en goede adviezen waren erg uitgebreid dus konden we een goede keuz maken.
De plaatsing is zeer goed verlopen.De monteurs zijn echte vakmannen.
Kan dit iedereen aanraden want in tegenstelling tot sommige aannnemers komt AA kozijnen haar afspraken wel na.

groeten

Floran


W Van Dijk
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Nieuwe Kozijnen
Onlangs heb ik kozijnen laten plaatsen door AA kozijnen.
Ik kan iedereen aanbevelen met dit bedrijf in zee te gaan.
Snel....Netjes....Kwaliteit en een zeer scherpe prijs...zeker 30 % onder de gemiddelde offerte van andere aanbieders.
Ook de afwerking is echt met veel aandacht gebeurt.
Dus voor mij een zeer goede ervaring.
AA kozijnen bedankt voor de zeer goede prestatie.


Rob Clots
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Plaatsing Kozijnen
Ik kan niets anders zeggen dan TOP met hoofdletters.
Keuring op tijd alles geleverd en geplaatst door vakmensen welke zich geen tijd gunnen een broodje of i.d. te eten en echt vakwerk afleveren !
Zelfs mijn aannemer (welke een aanbouw heeft geplaatst) melde in het vervolg ook zijn ramen hier te bestellen vanwege de gunstge prijs !
Ook is er ten aller tijden telefonisch contact te krijgen met Jarek voor vragen enz.wat uiteindelijk voor een prettige afhandeling zorgt.
Nogmaals klasse werk geleverd door vakmensen.
Mvr.gr.
Rob Clots


Fam. Christjans
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Tevreden
Laat ik eerlijk zijn. Ik ben niet bepaald over 1 nacht ijs gegaan toen ik mijn handtekening onder de offerte van AA kozijnen zette. Misschien ook niet zo gek dat je tegenwoordig niet een twee drie toehapt. Zeker niet als het bedrag van de offerte beduidend lager is dan die van een aantal andere leveranciers. Zoals gezegd ben ik na enig wikken en wegen met het bedrijf van Jarek Zwoinski in zee gegaan. Wij hebben alle ramen en deuren inclusief vensterbanken binnen en buiten door AA kozijnen laten installeren en hebben daar allesbehalve spijt van gehad. Het is niet aan mij om wervende teksten voor AA kozijnen te schrijven, maar wanneer je tevreden bent over het resultaat mag dat gezegd worden. Het installatieteam werkt als een goed geoliede machine. Als het moet tot in de avonduren. En zelfs dan werd er niets afgeraffeld. Complimenten dus voor deze hardwerkende en vakkundige Poolse bouwvakkers. Natuurlijk heb ik geen vergelijkingsmateriaal: je deuren en kozijnen vervangen doe je tenslotte niet zo vaak, maar door deze prima ervaring kan ik AA kozijnen van harte aanbevelen.


Mj Meijer
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Klasse Werk Verricht
Afgelopen week hebben de vaklui van AA kozijnen bij ons de complete voorgevel vervangen met kunstof kozijnen en kunstof rabatdelen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en zullen dit ook graag aan anderen doorvertellen.
De samenwerking met Jarek, het meedenken aan oplossingen, en het nakomen van gemaakte afspraken zijn een groot pluspunt.
Ook over de vakkundigheid van de monteurs zijn we zeer tevreden, de binnenafwerking is zeer netjes en fraai gedaan.
Kortom wij zullen AA kozijnen bij iedereen aanbevelen.


Mieta Bouwman
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Kunstof Kozijnen
Super gegaan,prima vaklui!En wat hebben we een geweldige mooie voordeur.
AAkozijnen:zeker aan te bevelen!


S. Van Oers
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Eind Goed, Al Goed
Door omstandigheden buiten de schuld van Jarek om hebben wij wat langer moeten wachten op de uiteindelijke afwerking van onze 2 raamkozijnen. Maar eind goed, al goed. Uiteindeijk zijn we erg blij met het eindresultaat, mede door het meedenken van Jarek en de ploeg werklui die vakmanschap in de vingers hebben.

Hans enn Sonja


Arjan En Petra Luykx
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Complimenten
Ons huis is in het najaar volledig voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met houtnerf structuur en rechte las. Het is niet van echt hout te onderscheiden en het ziet er heel mooi uit. Het geeft ons huis een mooie uitstraling. En dat voor een goede schappelijke prijs! Yarek, je hebt een goed product en goede service geleverd! Wij vertellen jouw naam voort!

Groetjes
Fam. Luykx uit Klundert


Frans Kouwenberg
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Konststof Kozijnen
Afgelopen vrijdag 19 en zaterdag 20-5-2012 hebben monteurs van AA kozijnen bij mij nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.Het feit dat ik de monteurs niet kon verstaan vormde geen enkel probleem.Met handgeba-
ren was toch enige communicatie mogelijk.Ik stond verbaasd over hun werktempo, er kon amper tijd af voor een kopje koffie.Vrijdag stonden de kozijnen erin en zaterdag werd gebruikt voor de afwerking.Alles is tot in de puntjes afgewerkt en na afloop hebben ze de rommel naar best vermogen opgeruimd. Ze hebben zelfs nog een gordijnrail opgehangen als extra service.Vandaag is er iemand komen kijken die ook interesse had in AA kozijnen. Bij het zien van het geleverde werk was hij helemaal overtuigd en gaf aan met AA kozijnen in zee te gaan, ook al omdat de prijsverhouding heel gunstig was in vergelijking met andere aanbieders.


Van Rossum
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Plaatsing Kozijnen
aa kozijnen heeft vandaag bij ons een 3 tal kozijnen zeer netjes geplaatst
komt zijn aspraken netjes na
neemt ruim de tijd voor je
verder werkt het personeel netjes
en laat het ook weer netjes achter
voor de prijs is het zeer zeker de moeite waard om aa kozijnen te bellen


De Gooise Steen B.V.
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Kozijnen Amsterdam
Uitstekend werk geleverd aan de volledige voorgevel van een oud pand in Amsterdam.Jarek en z'n mannen houden zich keurig aan hun afspraken en het resultaat is fantastisch. Prima prijs/kwaliteitverhouding en een team waar je op kunt bouwen. Dat zie je wel eens anders tegenwoordig. Tot de volgende klus!


J Vrijhoef
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Plaatsing Kozijnen
we hebben nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur laten plaatsen door aa kozijnen en zijn uitermate tevreden over de afwerking, kwaliteit, vakmanschap en service van het aa team.

het volgende project zullen we zeker ook samen met aa kozijnen doen.


Bart
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Renovatie Bedrijfspand (Oud Schoolgebouw)
Ik heb uiteindelijk gekozen voor nieuwe aluminium kozijnen. In totaal 41 stuks waarbij enkele hele grote ramen. De werkzaamheden zijn bijna afgerond en ik ben zeer tevreden. In een korte tijd (nog geen twee weken) hebben ze alle oude stalen ramen vervangen door nieuwe kozijnen. Hierbij rekening houdend met de wensen van de huurders en hun klanten. De verhouding prijs-kwaliteit is echt prima en het resultaat uistekend! Jarek werkt met een goed team mensen en ik vind AA Kozijnen een absolute aanrader.


Fam Donkersloot
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Wij zijn via onze buren aan uw adres gekomen,hun zoon en schoondochter hadden door AA-kozijnen het hele huis laten voorzien van kunststof. Nadat wij hun huis hadden bewonderd was het voor ons een uitgemaakte zaak.Wij wilden een kunststofraam,een rolluik en een dakgootbetimmering. Vanaf het bezoek aan huis, het opmeten en de offerte waren wij enthousiast. En het is niet te geloven het is nog mooier geworden als wat wij voor ogen hadden. Perfecte vakmensen,reuze vriendelijk,hard en netjes werkend. Wij hebben onze ogen uitgekeken,ze werkten door(tot 's avonds half tien) tot het klaar was. Het is prachtig geworden Jarik en zijn team krijgen van ons een 10. Vakwerk,aardige mensen en niet onbelangrijk een mooie prijs. Wij zijn in ieder geval heel erg blij,en zullen AA-kozijnen bij al onze kennissen aanbevelen.
Nogmaals onze hartelijke dank,
fam.Donkersloot.


Fam Bant
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Plaatsing Kiep/Draai Ramen
ik wil graag de complimeten uitspreken over het AA kozijnen taem, binnen vier weken na opdracht een kompleet ander huis door voor en achter totaal 4 nieuwe kiep/draairamen met een vast gedeelte en vliegen hor,top matriaal en top geregeld,


Dennis Kapper
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Kozijnen Geplaatst
Wij hebben AA-Kozijnen leren kennen als harde werkers.
In ons huis dat wij zelf geheel gerenoveerd hebben, hebben wij onze kozijnen laten vervangen door Jarek en zijn kornuiten.
Wij zijn uiteindelijk voor een schappelijke prijs overeen gekomen dat AA-Kozijnen 10 ramen, 1 voordeur en 1 kozijn met openslaande deuren zou leveren, geheel naar ons ontwerp.
Jarek heeft e.e.a. wel ingemeten, al naar we in oktober 2011 het eerste deel van de kozijnen konden laten monteren.
De laatste 3 kozijnen, waaronder ook de openslaande deuren zijn pas halverwege 2012 geplaatst, omdat er nog e.e.a. aan en verbouwd moest worden.
Afgelopen weekeinde zijn de jongens voor de laatste keer langsgeweest om de deuren na te stellen en her en der kleine aanpassingen te doen.

Al met al een heel project, maar AA-kozijnen is flexibel genoeg!
Bedankt heren!


Mariette
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Plaatsing Kozijnen
Een paar weken geleden de komplete voor en achtergevel in kunststof door AA Kozijnen laten plaatsen inc horren en geintregeerde rolgordijnen. Het is Gewoon SUPER. Ben er zeer tevreden over.
Bedankt Jarek en je medewerkers.


Jeroen
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Dakkapel Met Pannendak
TOP , de heren van AA-kozijnen zijn vandaag ( zaterdag ) aan de laatste werkzaamheden bezig aan ons dakkapel en het ziet er supergoed uit .
Zelfs door de regenachtige dagen en vertraging daardoor geen extra kosten .
Kan niks anders zeggen dat Jarek en zijn team Prima staaltje werk hebben afgeleverd tegen een hele goede prijs .
Echt super bedankt .


Rob Clots
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Levering Maatwerk
Wederom door AA-Kozijnen nu de gehele achterkant van het huis laten voorzien van nieuwe kozijnen (kiep/kantel)incl. keukendeur en geheel met kunststof betimmerde dakgoot voor een hele nette prijs !!
Nogmaals ik kan niet anders zeggen (evenals vorige keer) alles super netjes afgewerkt , goed is niet goed genoeg voor deze vakmensen welke zich echt sterk hebben gemaakt voor het afleveren van stukje vakwerk !!


Sonja Echteld
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Reactie
November 2013 het gehele huis laten voorzien van kunststof kozijnen in 4 dagen. De houten kozijnen waren helemaal verrot, dus aan vervanging toe.
Van het tekenen van de offerte tot de plaatsing van de kozijnen vond ik het super spannend. Dit was niet nodig omdat Jarek en zijn monteurs het prima hebben geplaatst en afgewerkt.

Mijn complimenten!


Willeke
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Super Goede Service
In augustus 2013 hebben wij kozijnen laten plaatsen. Deze mensen werken super goed. Gunnen zich bijna geen tijd voor pauzes. Die zouden ze best wat meer mogen inlassen. Maar dat is dan ook de enige opmerking die ik heb. 1 raam was door de leverancier verkeerd geleverd. Maar dit hebben ze keurig opgelost. Nu een half jaar later was er een probleempje met het slot van de voordeur. Ook dit hebben ze keurig opgelost. Ze kwamen savond nog om 9 uur om het te maken. En meteen de ramen uit zich zelf gecontroleerd en even bij gesteld daar waar nodig. Ik noem dat een super service
Gr Willeke


R. Van Der Have
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Compliment Reactie Voro Op Website
Perfecte afwerking, harde werkers en oog voor detail. Alleen maar lof voor de mensen bij AA-Kozijnen.


Sandra En Fred Van Driel
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Uitgevoerde Werkzaamheden Door Aa-Kozijnen
Wat een vakmanschap, wat een kwaliteit van de producten, geen woorden voor!! Prima werk geleverd door AA-kozijnen. Stipt op tijd, schoon werk en bovenal een hele mooie afwerking. En dat alles voor een zeer scherpe prijs. Bedankt.


Thomas Hoekstra
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Schuifpui 3 Meter Hoog, Maart 2015
Zeer strak geplaatste schuifpui met deuren van 3 meter hoog door AA-Kozijnen.
Ook lof voor de kundige medewerkers die de lastige klus perfect hebben uitgevoerd.
Bedankt.


Tukker
Emailadres bekend bij AA-Kozijnen
Nieuwe Kozijnen
Wat een service en dat voor de 2de keer.
Wij hebben weer een nieuwe kozijn laten plaatsen en zijn ontzettend tevreden.
Er wordt nauwkeurig en netjes gewerkt.
Laten geen rotzooi achter en iets niet goed even een belletje
En het wordt opgelost, zelfs op zaterdag en ze gaan niet weg voordat
Alles in orde is.
Bedankt Jarek en team.Einde reacties...